пожелания.com

Коледни пожелания

45 мили коледни пожелания за семейство, деца, мъж, жена, брат, сестра

На Коледа всички ставаме по-добри и започваме да мечтаем за повече красота, любов и разбирателство. Дано всички тези наши мисли станат реалност през годината и да намерим сили да прощаваме и едновременно да си помагаме. Щастието зависи от нас и Коледата го доказва това, за това нека отворим завинаги сърцата си и бъдем неподправено добри!

Мина почти още една година, за това нека си пожелаем на Коледа още по-богата и успешна нова година. Нека всеки човек да получи това щастие, за което се бори и всяко добро, което направи да му се връща двойно!

Хубава Коледа и много любов, мир и разбирателство нека има в дома ти. Нека твоят коледен подарък бъде здраво семейство и щастливи деца!

Желая ти Коледа с много светлини, сняг и огън в камината. Нека тази приказка продължи дълго и щастието и късмета никога да не те подминават!

Пожелавам ти под коледната елха да намериш желаният подарък и той да ти носи много късмет. И не забравяй, че най-хубавите подаръци са тези, споделени с любимите хора!

В коледната тиха нощ светят безброй мисли и мечти за повече мир, благоденствие и любов. Нека всички ние бъдем добри и да не забравяме, че истинското щастие е, когато помагаш на другите и правиш света около теб по-красив!

Ще ти изпратя три пожелания за Коледа: крепко здраве всеки ден и всяка нощ, спорна и богата успешна година, мир и хармония в семейството!

Желая ти на Коледа да валят много усмивки и коледни пожелания. Нека студеното време не ни плаши, докато в сърцата ни гори огъня на любовта, а мислите ни са по-светли и от най-ярката звезда!

Истинската Коледа е тази със семейството, за това нека ценим тези моменти и те да бъдат нашият коледен подарък. Да бъдем днес и всеки следващ ден по-мъдри, прощаващи, помагащи и обичащи се!

Ето, че отново е Коледа и камбанен звън се чува навсякъде. Пожелай си всичко онова, което не може да се купи с пари, но ни прави истински щастливи. Заслужаваш най-доброто, за това ти го пожелавам от сърце!

🎀🎀🎀
1