пожелания.com

Пожелания за баба Марта

Пожелания за баба Марта и 1 март. Оригинални пожелания за баба Марта за деца, мъж и жена. Пожелания за пролетта и любим човек.

Честита баба Марта, българи. Бъдете горди, единни и непоколебими пред всяко зло. Нека доброто и любовта ни завладеят и да постигаме всичко желано!

Честита баба Марта, скъпо дете. Играй си своите игри и не му мисли. Пред теб е бъдеще светло, в което ще бъдеш герой от класа!

На този хубав български празник баба Марта се надявам да имаш настроение, стимул и сили да започнеш нови начинания. И нека всичко, което правиш те води към нови бъднини и светли дни!

Колкото мартеници ти закичат на ръцете, толкова сбъднати мечти нека имаш през годината. Честит празник!

Любов и късмет е твоят мартенски подарък. Баба Марта пък ти носи много здраве и безброй поводи за усмивки!

Честит Първи март! Желая ти да бъдеш първи във всички начинания и да получаваш често признания!

Баба Марта носи пролетта, свежестта и доброто настроение. Нека винаги да е така за теб и големи успехи от тук насетне да имаш!

И тази година баба Марта ще ти донесе крепко здраве и небивал късмет. Използвай тези подаръци с настроение и продължавай напред към нови постижения!

Пожелавам ти баба Марта да ти донесе цялото здраве и любов на света. Нека щастието ти бъде споделено с любимите хора и в душата ти винаги да е пролет!

ЧБМ! Баба Марта бърза, хубава мартеница да ти върже, да ти върви, да си здрав и все така усмихнат, благ!

🎀🎀🎀
1