пожелания.com

Пожелания за бебе

110 пожелания за бебе и новородено. Оригинални пожелания за бебе на 1 годинка, момченце и момиченце.

Пожелавам ви успешно раждане на бебенцето ви и да бъдете здрави и силни, за да се справите с всички задачи по отглеждането му.

Животът ви ще се промени завинаги с вашето прекрасно бебе, за това се наслаждавайте на всеки миг с него, обичайте го истински и го подкрепяйте по дългият път към успеха!

Отправям своите молитви към вашето бебе и му пожелавам цялото здраве, любов и късмет на света. Нека нищо не му липсва от сега нататък и един ден да има силите и мъдростта да сбъдва своите детски мечти!

Нека да намерите много радост, спокойствие и разбирателство в ролята си на родители. Бъдете за вашето бебе най-добрите мама и тати на света!

Пожелавам ви цял живот щастие, благоденствие, любов, разбирателство и мир с новото си малко бебе. Бъдете всички здрави и сбъдвайте от сега мечти големи!

Да имаш бебе е едно от най-прекрасните, вълнуващи, страхотни и променящи живота събития, които могат да се случат. Запазете тази радост в сърцето си и всеки ден бъдете безкрайно щастливи от сега нататък.

Поздравления за бременността. Очакваме с нетърпение да се срещнем с най-новият член от семейството. Бъдете здрави, щастливи и усмихнати, най-доброто предстои!

Днес бяхте благословени с един ангел - появил се в семейството ви, за да ви радва и да прави живота ви смислен и щастлив. Бъдете с вашето бебе още по-добри, обичащи и отговорни и преди нищо не се спирайте, за да направите детството му по-хубаво и от приказка!

Пожелавам ви невероятни спомени да имате от тук насетне с вашето бебе. Нека като цвете да цъфти пред вас и с цялата си красота и доброта да ви радва всеки ден!

Бебето е най-хубавият подарък, който може да получи младо семейство като вас. Дарявайте го с цялата си любов и използвайте всичките си умения, за да бъде вашето дете щастливо и изпълнено с мечти!

🎀🎀🎀
2