пожелания.com

Пожелания за бебе

110 пожелания за бебе и новородено. Оригинални пожелания за бебе на 1 годинка, момченце и момиченце.

Надявам се бебето да наследи усмивката на майка си и хумора на баща си. Така ще краси света, когато се усмихне и ще ни разсмива, когато ни говори.

Пригответе се за играчки във всички форми и размери, за топки, влакчета, велосипеди и всякакви изненади. Поздравления за малкия ви човек. Нека игрите започнат от сега!

Добре дошли в света на детския плач, разхвърлените стаи и безсънните нощи. Може да ви изглежда страшно, но фактически е забавно и това са причините, поради, които ще станете отговорни родители. Желая ви успех и много радости с новото ви бебе!

Странно е, че такова малко създание може да отнеме толкова много място в сърцата ни. Нека да ви радва безкрайно и да бъдете най-гордите родители на света!

Днес получихте най-голямата награда в живота си, която напълно заслужихте. С раждането на бебе се раждат и много мечти, а любовта става по-силна от всякога.

Най-малките крачета правят най-големите следи в сърцето. Наслаждавайте са на тази любов!

С най-добри пожелания за новороденото бебе и щастливите му родители. Бъдете заедно по-силни от всякога и много щастливи!

Няма по-голям подарък за любяща двойка, която иска да бъдат повече родители, отколкото деца! Радвам се, че сте получили този дар. Честито!

От днес за вас започват отново детските игри, с които да забавлявате вашето бебе. Радвайте се от сърце на всеки момент, в който сте заедно и бъдете търпеливи, докато поправяте и обучавате детето си. На добър път, младо семейство!

Бог ви благослови с живот, за който да се грижите и обичате. Ще се моля да имате мъдрост, търпения и сили, за да изпълните работата си като родители по най-добрият начин.

🎀🎀🎀
1