пожелания.com

Пожелания за бебе

110 пожелания за бебе и новородено. Оригинални пожелания за бебе на 1 годинка, момченце и момиченце.

Надявам се бебето да наследи усмивката на майка си и хумора на баща си. Така ще краси света, когато се усмихне и ще ни разсмива, когато ни говори.

Пригответе се за играчки във всички форми и размери, за топки, влакчета, велосипеди и всякакви изненади. Поздравления за малкия ви човек. Нека игрите започнат от сега!

Добре дошли в света на детския плач, разхвърлените стаи и безсънните нощи. Може да ви изглежда страшно, но фактически е забавно и това са причините, поради, които ще станете отговорни родители. Желая ви успех и много радости с новото ви бебе!

Странно е, че такова малко създание може да отнеме толкова много място в сърцата ни. Нека да ви радва безкрайно и да бъдете най-гордите родители на света!

Днес получихте най-голямата награда в живота си, която напълно заслужихте. С раждането на бебе се раждат и много мечти, а любовта става по-силна от всякога.

Най-малките крачета правят най-големите следи в сърцето. Наслаждавайте са на тази любов!

С най-добри пожелания за новороденото бебе и щастливите му родители. Бъдете заедно по-силни от всякога и много щастливи!

Няма по-голям подарък за любяща двойка, която иска да бъдат повече родители, отколкото деца! Радвам се, че сте получили този дар. Честито!

От днес за вас започват отново детските игри, с които да забавлявате вашето бебе. Радвайте се от сърце на всеки момент, в който сте заедно и бъдете търпеливи, докато поправяте и обучавате детето си. На добър път, младо семейство!

Бог ви благослови с живот, за който да се грижите и обичате. Ще се моля да имате мъдрост, търпения и сили, за да изпълните работата си като родители по най-добрият начин.

Пожелавам ви успешно раждане на бебенцето ви и да бъдете здрави и силни, за да се справите с всички задачи по отглеждането му.

Животът ви ще се промени завинаги с вашето прекрасно бебе, за това се наслаждавайте на всеки миг с него, обичайте го истински и го подкрепяйте по дългият път към успеха!

Отправям своите молитви към вашето бебе и му пожелавам цялото здраве, любов и късмет на света. Нека нищо не му липсва от сега нататък и един ден да има силите и мъдростта да сбъдва своите детски мечти!

Нека да намерите много радост, спокойствие и разбирателство в ролята си на родители. Бъдете за вашето бебе най-добрите мама и тати на света!

Пожелавам ви цял живот щастие, благоденствие, любов, разбирателство и мир с новото си малко бебе. Бъдете всички здрави и сбъдвайте от сега мечти големи!

Да имаш бебе е едно от най-прекрасните, вълнуващи, страхотни и променящи живота събития, които могат да се случат. Запазете тази радост в сърцето си и всеки ден бъдете безкрайно щастливи от сега нататък.

Поздравления за бременността. Очакваме с нетърпение да се срещнем с най-новият член от семейството. Бъдете здрави, щастливи и усмихнати, най-доброто предстои!

Днес бяхте благословени с един ангел - появил се в семейството ви, за да ви радва и да прави живота ви смислен и щастлив. Бъдете с вашето бебе още по-добри, обичащи и отговорни и преди нищо не се спирайте, за да направите детството му по-хубаво и от приказка!

Пожелавам ви невероятни спомени да имате от тук насетне с вашето бебе. Нека като цвете да цъфти пред вас и с цялата си красота и доброта да ви радва всеки ден!

Бебето е най-хубавият подарък, който може да получи младо семейство като вас. Дарявайте го с цялата си любов и използвайте всичките си умения, за да бъде вашето дете щастливо и изпълнено с мечти!

Изключително се радвам да разбера, че вашето бебе вече проплака и е сред всички нас. Пожелавам ви на всеки негов рожден ден да се чувствате по същия начин и да си спомняте с удоволствие колко важен е бил днешният ден!

Честито ви бебе, мило семейство. Вече имате една пътеводна светлина, която да следвате и да осветява пътят ви, докато сбъдвате мечтите си. Пожелавам ви винаги радост и надежди да ви носи всеки ден, без почивка!

Пожелавам на най-малкия член на семейството безгрижно детство. Нека усмивката, която виждаме сега на личицето му да бъде неговата запазена марка и с нея да ни радва всички нас години наред!

Поздравления за новото ви бебе. Всички го прегръщаме и целуваме и му пожелаваме много радостни дни и незабравими игри. Нека да расте в здраве и любов с най-добрите мама и тати!

Желая ви попътен вятър и много слънчеви дни в отглеждането на вашето бебе. Нека да расте здраво, бързо знания да попива и да ви радва с усмивката и присъствието си!

Пожелавам на прекрасното ви бебе да расте здраво, обичано, щастливо и все с нещо да ви кара да се смеете. Нека всеки миг с него бъде като хубав филм, в който няма невъзможни неща и мечтите с лекота се сбъдват!

Честит ви син! Пожелавам му приказно детство с много весели игри, да бъде послушен и да ви кара да се чувствате горди постоянно с него. Нека най-прекрасните моменти бъдат запазени за него и да ги изживее по най-добрият начин!

От днес започвате да трупате хубави спомени, които с умиление ще разказвате на внуците си. Нека това бебче ви радва и много сили да ви дава, за да успеете да сбъднете и най-големите му детски мечти!

Вече имате нова роля във вашия приказен живот - да бъдете горди родители, които с любов да отглеждат новороденото си дете. Пожелавам ви успех по пътя на възпитанието и всеки ден да изпитвате положителни емоции и безгранична радост от вашето дете!

Толкова много щастие има днес, че ви пожелавам то да царува през целия ви живот, докато отглеждате това прекрасно бебе и много след това, когато порасне и стане вашата най-голяма опора.

Поздравления за безопасното пристигане на най-новия ви член в семейството. Нека бебето ви бъде изпълнено с много радост и любов и бъде за вас лек срещу всякакви проблеми и несгоди.

Сега вече ще знаете какво е било на вашите родители, когато сте били бебета. Не се плашете, ако изключим силния шум всичко останало е едно невероятно приключения изпълнено с много смях и незабравими хубави моменти.

Поздравления за новите майка и татко с това прекрасно бебе. Нека то да осмисля живота ви и много радости, смях и луди моменти да внася в ежедневието ви!

Благодарен съм на Бога, че това малко създание се появи на бял свят здраво и толкова красиво. Нека бебето ви бъде най-голямата опора и едновременно вашият учител по търпение, разбирателство и обич!

Добре дошли в света на приказките, където с вашето бебе ще започнете да пишете най-хубавата история от живота си.

Най-хубавата част в това да си родител е, че виждаш себе си в детето си. Пожелавам ти да имаш мъдростта, знанието и търпението да възпитаваш правилно и с любов, както и всеки ден, без прекъсване да бъдете всички щастливи и богати на любов!

Честито бебе. Като нови родители може да бъдете изпълнени с безгранично щастие и радост. Свиквайте с тези чувства, защото много често ще ги изпитвате, докато сте едно цяло задружно семейство!

Пожелавам на вашето новородено бебе дълги години здраве, любов и щастие. Да ви радва всеки ден с усмивката си и да се гордеете, че възпитавате едно прекрасно дете!

Пожелавам на вашето бебе да получава цял живот много прегръдки, любов и забавления, за да може щастието да е пълно, а сърцето никога празно!

Още е бебе, а е такава кукличка, представи сиколко красива ще стане като порасне. Нека красотата на вашата дъщеричка бъде вездесъща и заразяваща и всеки, който я познава да я обиква завинаги!

Честита новородена дъщеря. Пожелавам ви това малко слънчице винаги да свети над вас, да ви топли и да бъде причината за мир, хармония и разбирателство в семейството!

С пожелание това малко ангелче да расте здраво, обичано и щастливо. Нека нищо да не му липсва, много приятели и успех да има във всичко!

Не мога да се сетя за по-щастлив момент от раждането на бебе. Но ако има такъв, нека да го изживеете заедно и да направите семейният си живот приказка!

Щастието да сте родители е несравнимо, дори ако нощите ви станат безсънни и къщата ви се превърне в бъркотия. Бъдете щастливи, въпреки малките трудности, с които ще се сблъскате в семейният ви живот!

Поздравления за новите родители и навлизането в света на детския плач, смяната на пелени и късното хранене през нощта. Изглежда трудно, но аз ви пожелавам да правите всичко това с лекота и настроение, а силите ви никога да не свършват!

С пожелание бъдещето на вашето бебе да бъде по-светло от слънцето и да сбъдне и най-смелите ви мечти. Поздравявам ви от сърце за този прекрасен ден!

Нека вашето бебе ви донесе нов плам в любовта и да запълни и най-малката празнина в сърцата ви. Обичайте го и бъдете обичани от него цял живот!

Честит новороден син. Нека да ви радва с усмивката си, плача и всичко, което прави. Да бъде вашата гордост и да наследи от вас най-хубавите качества, освен, разбира се красотата ви.

Днес е най-хубавият ви ден в живота, но ви пожелавам да имате още много щастливи дни, в които малкото бебче да ви радва и много сили и надежди да ви дава!

Раждането на бебе променя съпруг и съпруга на баща и майка. Две големи титли, които ви пожелавам с много търпение и настроение да ги защитавате и да бъдете щастливо семейство.

Днес се роди една звезда, по-светла от слънцето и по-чиста от росата. Нека ви радва, разсмива, впечатлява и да ви дава криле да сбъдвате и най-съкровените си мечти!

Отглеждането на бебе ни учи как да живеем, да бъде по-търпеливи и да прощаваме често. Желая ви да имате сили и мъдрост да се справите с всички предизвикателства на семейният ви живот с вашето бебенце и да бъдете много щастливи!

Честито бебе. Вече сте едно голямо задружно семейство, на което му пожелавам много смях, забавни приключения и сюблимни моменти, докато гледате как детето ви расте!

С раждането на вашето бебе откривате нова страница в семейния ви живот - това е първа глава от една прекрасна приказка, която заслужавате да изживеете и да се радвате във всеки един момент.

Няма по-щастлив ден от раждането на бебе. Но нека същата по сила любов да изпитвате всеки ден и смеха и детския глъч да бъдат като музика за ушите ви всеки ден!

Честита рожба, мило семейство. Да ви радва, да ви разсмива, да ви прави истински щастливи. Да бъде като лъч светлина, която носи топлина и много положителни емоции да внася в дома ви!

Добре дошли в света на децата и нека най-голямото ви приключение започне от сега. Бъдете щастливи всеки миг и нека любовта бъде вашата упора и надежда!

Да бъдете родители е едно от най-прекрасните пътувания в живота. Насладете се на пътуването и попътен вятър към реализирането и на най-смелите мечти свързани с вашето прекрасно бебе!

Поздрави на новите горди родители! Нека тези малки ръчички протегнати нагоре да бъдат вашата молитва за щастие, любов и късмет на прекрасното ви бебе!

Казвам "Здравей" на новия член на семейството. Много здраве и любов нека получава от всички ни и да стане вашата голяма гордост с всичко, което ще постигне!

На това прекрасно бебе пожелавам да изживее най-хубавата приказка, в която игрите и смеха да преобладават и всичко това, докато ви радва и прави живота ви смислен!

Току-що разбрах, че един прекрасен ангел се е появил на този свят. Пригответе се за много забавления, радости и невероятни изживявани от сега нататък!

Нека вашата рожба бъде благословена и с много любов и радости дарена. Да ви бъде упование и сили да ви дава!

🎀🎀🎀