пожелания.com

Пожелания за имен ден

За твоят имен ден ще ти пожелая само едно: усмихни се точно сега. Това ми стига, а останалото като се видим. Честит празник!

Пожелавам ти много пари, но и много здраве, много пътувания, но и сили, за да стигнеш възможно най-далеч и много любов, но споделена, за да сте двама и да се подкрепяте.

Живей с името си така, както някои с имането си, защото чрез него ще те уважават и подкрепят, а това ще ти дава много сила и надежди. Честит имен ден!

Пожелавам ти луд имен ден, в който да има смях, танци, музика и вино и така чак да сутринта

Нека съдбата гали нежните ти коси и те дари със здраве, любов и пари. Честит имен ден!

Днес ще получиш стотици пожелания за имен ден, нека всички бъдат красиви и да се сбъднат без причини, а аз ти пожелавам още: да бъдеш истински щастлива!

Желая ти живот като на филм, да се усмихваш всеки Божи ден, желая ти и здраве, щастие и любов, и от сърце ти казвам: честит имен ден!

Когато някой споменава името ти, нека да е за добро и винаги да правиш добрини, за да бъдеш както до сега уважаван, обичан, почитан и за пример сред всички достойни хора!

Днес е време за шампанско, днес е твоят имен ден, отпразнувай го богато, с най-добрите си приятели!

Нека три неща за теб бъдат безгранични: щастието, любовта и мъдростта и три неща никога да не губиш: здравето, късмета и приятелите си!

🎀🎀🎀
2