пожелания.com

Пожелания за имен ден

Цялото щастие на света нека се стовари на този имен ден и да бъдеш истински щастлив и от мечти окрилен.

Каквото и да правиш нека да има успех, където и да ходиш нека да бъде с кеф, който с тебе крачи нека да ти бъде верен, а аз ти пожелавам честит имен ден!

На твоят имен ден забрави всичко лошо и с надежда напред погледни, където те очакват богатства от здраве, щастие и пари. Честит имен ден!

Човек цял живот работи за името си, а аз ти пожелавам то да почне да работи за теб и да ти отвори още много врати към още по-големи успехи.

С това хубаво име нека съдбата отвори за теб извора на живота и те посипе с много мъдрост, обаяние, щедрост и доброта. Честит имен ден!

Бъди красива в душата си и прави добро на приятелите си, бъди успешна в работата и още по-успешна в семейството, бъди просто щастлива и много обичана, уважавана и почитана!

Честит имен ден, приятелю! Весели се както никога до сега и не му мисли за отминалите дни, живота е пред теб с цялата си красота, започни да гребеше с шепи от сега!

На твоят имен ден заставам аз пред теб и ти пожелавам без задръжки, да имаш всичко най-прекрасно и щастието да е твой приятел!

Бъди винаги весела, щастлива и все така красива, а на този имен ден, нека чудото да стане - мечта голяма ти да сбъднеш!

Честит имен ден! Много щастие и късмет във всичко и по всяко време. Нека от живота ти да стане приказка голяма!

За твоят имен ден ще ти пожелая само едно: усмихни се точно сега. Това ми стига, а останалото като се видим. Честит празник!

Пожелавам ти много пари, но и много здраве, много пътувания, но и сили, за да стигнеш възможно най-далеч и много любов, но споделена, за да сте двама и да се подкрепяте.

Живей с името си така, както някои с имането си, защото чрез него ще те уважават и подкрепят, а това ще ти дава много сила и надежди. Честит имен ден!

Пожелавам ти луд имен ден, в който да има смях, танци, музика и вино и така чак да сутринта

Нека съдбата гали нежните ти коси и те дари със здраве, любов и пари. Честит имен ден!

Днес ще получиш стотици пожелания за имен ден, нека всички бъдат красиви и да се сбъднат без причини, а аз ти пожелавам още: да бъдеш истински щастлива!

Желая ти живот като на филм, да се усмихваш всеки Божи ден, желая ти и здраве, щастие и любов, и от сърце ти казвам: честит имен ден!

Когато някой споменава името ти, нека да е за добро и винаги да правиш добрини, за да бъдеш както до сега уважаван, обичан, почитан и за пример сред всички достойни хора!

Днес е време за шампанско, днес е твоят имен ден, отпразнувай го богато, с най-добрите си приятели!

Нека три неща за теб бъдат безгранични: щастието, любовта и мъдростта и три неща никога да не губиш: здравето, късмета и приятелите си!

Голям съм късметлия да познавам най-хубавият именик днес. Бъди ми здрав, корав, силен и много обичан.

Живота е низ от радост и тъги, но нека в твоя хубавите моменти да преобладават, а всички лоши да те правят по-силен, мъдър и добър. Честит имен ден!

Бъди именит, честит и все така щастлив. Нека успехите ти се множат, любовта да става по-силна, а здравето да е непоклатимо!

Днес на твоят имен ден, може да сбъднеш всяко твое желание, бъди силен, смел и упорит, за да бъде живота ти приказно красив!

Името ти носи мъдрост и късмет, то е твойта най-голяма гордост, носи го благословен и умилен, с уважение, вяра, благодарност!

Днес с тежка чаша вино 100 пъти ще ти кажа наздраве, но не за да се напия, а за да съм сигурен, че още 100 години ще бъдеш здрав, силен и корав. Наздраве!

Твоето име е безценно, пропито с мъдрост, гордост, святост. Нека бъде то за тебе - талисман и твой късмет. Честит имен ден!

Нека любовта топли сърцето ти, слънцето да огрява душата ти, здравето да бъде твой приятел и още 100 години да празнуваш имен ден с приятели добри!

Не знам какво да ти пожелая, освен здраве, щастие, любов, но и това не е малко. А освен това е от сърце и е всичко, което ти трябва, за да продължиш да се усмихваш все по-често!

Не е важно какъв подарък си получил за именния си ден, а от кого. Желая ти силни прегръдки и целувки от любимите на теб хора да бъдат твоите подаръци и всички заедно да празнувате в много настроение и наздравици!

Честит имен ден на това прекрасно име, което те прави толкова благ и мил. Нека да ти носи много късмет във всяко начинание, за да бъдеш ти щастлив без оправдания!

Обичам празниците, особено тези на скъпи приятели като теб. Пожелавам ти хубав имен ден, да си изкараш прекрасно, алкохола да е в двойни дози, а настроението високо чак до небесата!

Вдигам тост за твоят имен ден: в здраве ти да ходиш всеки ден, от любов да не се отървеш и с пари и злато да се къпеш!

С твоя име ден нека започнеш приказен живот, в който да има от всичко по много, но най-вече здраве, щастие, любов, късмет, приятели, успехи!

Името е като добрата дума или пожелание - всеки, който го изрича влага в него нищо лично. За това накарай хората да изговарят името ти с любов и уважение!

Днес е един страхотен повод да ти кажа колкото те уважавам и едновременно да ти пожелая крепко здраве, невиждан успех във всяко начинание и малко късмет, но, когато най-много ти трябва!

Нека името ти бъде отразено, с руйно вино, буйни танци и наздравици големи. Честит имен ден от компанията!

Днес е един прекрасен ден, в който ти си главния герой, обречен да носи едно хубаво име, което да ти носи здраве, щастие и късмет. Продължавай с гордо вдигната глава да вървиш към нови светли дни!

Днес името ти е изписано с главни букви в сърцето ми и то шепти: обичам те!

Нека твоето име бъде твоята гордост и който го изрича мед от устата му да капе. Честит имен ден!

Иска ми се твоят имен ден да бъде най-хубавият сред всички други, за да се хваля на приятелите си какъв човек познавам и какъв купон е направил. Честит имен ден!

Желая ти много здраве, за да може често, както днес на имения си ден да празнуваш до зори и да издържаш без проблеми на танци, песни и вино!

Нека живота ти бъде една песен с красива мелодия и смислен текст, която да пеят всички и да дават името ти за добър пример!

Честит имен ден! Пожелавам ти да бъдеш най-добрият ученик в живота, да се учиш от грешките си и да се радваш на малките неща, за да може едновременно да бъдеш и добър учител за всички останали!

Пожелавам ти една голяма компания, която да те посети и да лудеете цяла вечер и всички наздравици да бъдат в твоя чест и за твоето име.

На един хубав човек, на едно добро сърце, пожелавам от душа: честит имен ден!

Днес не оставяй чашите празни, всички ще пием за тебе, приятелю, защото имен ден празнуваш ти - бъди пиян, но не от вино, а от любов!

Зад всяко велико име стои един велик човек. Бъди велик в делата и мислите си, за да те споменават хората с добра и за пример да те дават винаги!

Бъди със име светло, в живота сив и черен, човек без име е никой, със име ти си всичко!

Желая ти днес земята да трепти, от танци, веселие и много смях, да получиш подаръци любими, но най-вече здраве и любов!

Пожелавам ти дълги години да носиш със здраве хубавото си име, да ти дава сила, надежди и воля да продължаваш напред и да побеждаваш!

Искам пътя ти към успеха да бъде лек, постлан с мек килим от вяра и надежда и да стигаш до целта навреме. Честит имен ден!

Нека твоят имен ден бъде празник за всички, които те обичат и заедно да празнуваме и лудуваме, до последната капка вино и докато краката ни издържат да танцуваме!

Пожелавам ти късмета винаги да бъде с теб и да те преследва неотлъчно всеки ден, а захванеш ли се с нещо важно, нека то да бъде и успешно!

Честит имен ден! Поднасям ти сега в краката, цялото здраве на света, за да те преследват все така щастието и любовта!

Днес е ден необикновен и толкова благословен, защото ти празнуваш - своят имен ден. Бъди здрав и весел и на злото не отстъпвай, вече!

За тебе поздрава е ясен - здравето на първо място, любовта със теб да крачи, а късмета да ти е приятел!

Още един хубав празник на мой любим приятел - твоят имен ден. Желая ти много успехи в живота, а това значи добра кариера, завършени проекти, хармония в семейството и всичко друго, което подрежда живота ти перфектно!

Нека днес на твоят имен ден се чувстваш весел и умилен и от пожелания и наздравици да не можеш ти да се отървеш!

Не е лесно да си готин и всички да те обичат, но ти го постигаш с лекота, а и с това хубаво име ти е още по-лесно. Пожелавам ти все така с лекота да осъществяваш и най-смелите си планове и да се чувстваш винаги страхотно!

Честит имен ден! Пожелавам ти на първо място здраве, след това любов, късмет, пари, коли, къщи и много успехи във всичко, с което се захванеш!

Така, както цял живот не сменяме имената си, така нека никога да не заменяш приятелите си, хубавата работа и малките скъпи моменти, които те карат да се чувстваш добре.

Желая ти имен ден, който да започнеш рано вечерта с тежки наздравици, да премине в полунощ с много танци и закачки, а към сутринта все още да имаш сили да кажеш на всички: Наздраве!

Пожелавам ти свежи сутрини, които да започваш с усмивка, динамични дни изпълнени с приятна работа и забавни моменти и дълги вечери с любимите хора, на сладки приказки.

Добротата, красотата и смирението напълно отиват на хубавото ти име. Весел имен ден ти желая и все така с настроение напред да продължаваш!

Орисвам името ти да бъде благословено, много късмет да ти дава и широки врати да ти отваря. Честит имен ден!

Дай Боже, така както ще бъдеш днес на пълна маса с роднини и приятели, както и много настроения, танци и смях да бъде всеки ден и да бъдеш за пример как се живее щастливо.

Виждам, че нищо не ти липсва - красив човек с хубаво име и големи приятели. Пожелавам ти все така да си останеш готин и неповторим и да ни радваш всичките!

Днес е твоят имен ден, за това нека вино и сълзи от радост да се лей, а на душата ти да бъде весело, топло и страхотно!

В света всичко е ограничено и рано или късно свършва, но нека при теб забавленията, здравето, късмета и щастливите моменти винаги да ги има. Честит имен ден!

Човек с такова хубаво име заслужава само хубави неща да му се случват, за това ти пожелавам каквото ти е на сърцето да го видиш и в ръцете и вечно да си усмихнат и щастлив!

Нека щастливите моменти бъдат повече от лошите, а лошите моменти да стават все по-малко, докато напълно изчезнат от живота ти. Тогава ще бъдеш най-щастливият човек на света и ще си сбъднал и най-големите си мечти!

На имен ден не се кани, така че ме очаквай вечерта, а сега приеми моите поздрави за много здраве, безгранично щастие, небивал късмет и споделена любов!

Открий какво значи името ти и го направи честито, известно и много уважавано. Честит имен ден!

Пожелавам ти най-хубавия имен ден да имаш до сега и с най-добрите си приятели да празнувате в захлас до зори с танци, песни и наздравици!

Работи за името си и нека то работа за теб, за да се чувстваш пълноценен, изпълнен с мечти и все така щастлив!

По случай имения ти ден ще ти пожелая най-баналните, но важни неща: здраве, щастие и късмет, но с уговорката да ги имаш в изобилие и да ги ползваш всеки ден!

На нашият мил и скъп именник пожелаваме всичкото добро на света да се стовари върху него и никога да не види зло, а здравето и късмета да го преследват неуморно цял живот!

Честит имен ден, приятелю. Желая ти толкова много здраве, че никога да не свършва и толкова много приятели, че да не можеш да ги преброиш!

Нека името ти бъде като талисман и където и да си да ти върви и все напред да вървиш!

Честит имен ден. Бъди за пример на всички с успехите си и своя благ характер, който ни кара толкова много да те обичаме.

С такова хубаво име няма как да не успееш в живота. Пожелавам ти много здраве и берекет и то за цял живот!

🎀🎀🎀