пожелания.com

Пожелания за имен ден

Цялото щастие на света нека се стовари на този имен ден и да бъдеш истински щастлив и от мечти окрилен.

Каквото и да правиш нека да има успех, където и да ходиш нека да бъде с кеф, който с тебе крачи нека да ти бъде верен, а аз ти пожелавам честит имен ден!

На твоят имен ден забрави всичко лошо и с надежда напред погледни, където те очакват богатства от здраве, щастие и пари. Честит имен ден!

Човек цял живот работи за името си, а аз ти пожелавам то да почне да работи за теб и да ти отвори още много врати към още по-големи успехи.

С това хубаво име нека съдбата отвори за теб извора на живота и те посипе с много мъдрост, обаяние, щедрост и доброта. Честит имен ден!

Бъди красива в душата си и прави добро на приятелите си, бъди успешна в работата и още по-успешна в семейството, бъди просто щастлива и много обичана, уважавана и почитана!

Честит имен ден, приятелю! Весели се както никога до сега и не му мисли за отминалите дни, живота е пред теб с цялата си красота, започни да гребеше с шепи от сега!

На твоят имен ден заставам аз пред теб и ти пожелавам без задръжки, да имаш всичко най-прекрасно и щастието да е твой приятел!

Бъди винаги весела, щастлива и все така красива, а на този имен ден, нека чудото да стане - мечта голяма ти да сбъднеш!

Честит имен ден! Много щастие и късмет във всичко и по всяко време. Нека от живота ти да стане приказка голяма!

🎀🎀🎀
1