пожелания.com

Пожелания за Нова година 2020 година

Пожелания за Нова година 2020 година

С пожелание за новата 2020-та година да бъде като приказка за теб и то още от първия ден. Напиши своите 365 страници, в които да има много успехи, приключения, романтика и още и още хубави моменти!

Пожелавам ти 2020 страхотни и незабравими моменти да имаш през новата година. Нека всеки ден те изненадва с нещо приятно и всеки малък успех да го превръщаш в празник!

Желая ти през новата 2020 година да получиш толкова здраве, колкото може да поемеш, толкова сили, колкото може да носиш и толкова любов, колкото може да сътвориш!

Нека 2020-та година бъде твоята година, най-добрата ти и неповторима, да сътвориш много чудеса и да имаш от всичко желано!

От сърце ти пожелавам 20 пъти по-добра година, в която да намериш извора на благоденствието, от който да черпиш всички богатства, които ти трябват!

Пожелавам ти 2020-та година да ти донесе много здраве, богатство, любов и всичко онова, което не може да купиш с пари, но ни прави безкрайно щастливи. Желая ти и много сили и воля да имаш, за да осъществиш и най-смелите си мечти и планове!

Честита юбилейна 2020 година! Добър повод да започнеш нов вълнуващ живот с още повече приключения. Нека забавленията станат част от ежедневието ти, нищо да не ти липсва и винаги да имаш настроение за нови подвизи!

Честита нова 2020-та година! Пожелавам ти за теб да бъде преломна и да се изкачиш на най-високото стъпало в кариерата. Нека успехите ти бъдат и в живота, сред хората и в семейството, където ти желая да цари мир, хармония и разбирателство!

Желая ти 20х20 сбъднати желания за тази нова година. Нека хубавите новини за теб не свършват, а успехите ти да се множат с всеки изминат ден!

🎀🎀🎀