пожелания.com

Пожелания за Нова година

Пожелания за Нова година подходящи за майка, баща, дете, мъж и жена

Всяка следваща година трябва да бъде по-добра от предишната, но аз ти пожелавам да бъде за теб два пъти по-добра, да получиш много повече подаръци от здраве, любов, щастие, благоденствие и късмет. Нека има и много берекет през годината и да жънеш с радост плода на своите успехи!

Нека тази нова година да бъде такава, че накрая да кажеш: имах най-щастливата година. Заслужаваш най-доброто, за това нека още от първият ден започнат да ти се сбъдват най-съкровените, най-големите и най-любимите мечти!

Ще ти пожелая и през тази година всеки ден да получаваш радост и любов, много поводи да имаш да празнуваш и все така в здраве да лудуваш!

През новата година, нека само ти късмет да имаш, в здраве да се къпеш, да се чувстваш много силен, с много любов, все напред да вървиш и винаги да имаш воля и хъс, когато търсиш големият успех!

Успешна нова година! Пожелавам ти още от първия ден да ти върви и да започнеш да сбъдваш мечтите си. Дано всичко, което правиш през годината да има смисъл, да ти носи радост и от това да печелиш нови приятели и уважение!

Пожелавам ти супер нова година, с много повече успехи, пари, забавления и пътувания. Нека тя да бъде твоята най-добра година и в нея всичко хубаво да има!

Нека новата година бъде за теб преломна и ти донесе много успехи в работата, бизнеса и семейството. Да не ти липсва нищо и най-вече здраве, любов и внимание!

Да ти е щастлива новата година, да е богата на пари, пътувания и забавления. Всичко да имаш и каквото си намислиш да се случва!

Супер щастлива Нова година ти желая и винаги да има до тебе хора, с които да споделяш всичко хубаво, което ще ти се случва.

Отмина още една година, в която ти събра 365 дни незабравими моменти. Нека новата ти донесе това, което старата не успя и този път късмета да е на твоя страна във всяко начинание!

🎀🎀🎀
1