пожелания.com

Пожелания за Нова година

Пожелания за Нова година подходящи за майка, баща, дете, мъж и жена

Всяка следваща година трябва да бъде по-добра от предишната, но аз ти пожелавам да бъде за теб два пъти по-добра, да получиш много повече подаръци от здраве, любов, щастие, благоденствие и късмет. Нека има и много берекет през годината и да жънеш с радост плода на своите успехи!

Нека тази нова година да бъде такава, че накрая да кажеш: имах най-щастливата година. Заслужаваш най-доброто, за това нека още от първият ден започнат да ти се сбъдват най-съкровените, най-големите и най-любимите мечти!

Ще ти пожелая и през тази година всеки ден да получаваш радост и любов, много поводи да имаш да празнуваш и все така в здраве да лудуваш!

През новата година, нека само ти късмет да имаш, в здраве да се къпеш, да се чувстваш много силен, с много любов, все напред да вървиш и винаги да имаш воля и хъс, когато търсиш големият успех!

Успешна нова година! Пожелавам ти още от първия ден да ти върви и да започнеш да сбъдваш мечтите си. Дано всичко, което правиш през годината да има смисъл, да ти носи радост и от това да печелиш нови приятели и уважение!

Пожелавам ти супер нова година, с много повече успехи, пари, забавления и пътувания. Нека тя да бъде твоята най-добра година и в нея всичко хубаво да има!

Нека новата година бъде за теб преломна и ти донесе много успехи в работата, бизнеса и семейството. Да не ти липсва нищо и най-вече здраве, любов и внимание!

Да ти е щастлива новата година, да е богата на пари, пътувания и забавления. Всичко да имаш и каквото си намислиш да се случва!

Супер щастлива Нова година ти желая и винаги да има до тебе хора, с които да споделяш всичко хубаво, което ще ти се случва.

Отмина още една година, в която ти събра 365 дни незабравими моменти. Нека новата ти донесе това, което старата не успя и този път късмета да е на твоя страна във всяко начинание!

С пожелания за успешна и богата на красиви емоции Нова година. Живей така, все едно всеки ден е празник и винаги търси поводи да се събирате с приятели и да се забавлявате!

Както завършиш старата година, такава ще бъде и новата, за това се забавлявай и лудувай до забрава и не се обръщай повече назад, а все напред върви към още по-големи успехи!

Нека през новата година те съпътстват само сполуки, добри приятели и много късмет. Дано съдбата бъде благосклонна към всичките ти желания и те да станат реалност!

Най-хубавите пожелания за Нова година са за здраве и берекет, а аз ти пожелавам и много положителни емоции, забавни моменти и весели случки всеки ден!

Ако с нещо съм те обидил през старата година прости ми. Дано новата бъде по-добра и за двама ни и нашето приятелство да стане още по-силно!

Нека нищо да не ти липсва и през новата година, много приятели да имаш, каквото пожелаеш да постигаш и най-големите си мечти да сбъднеш!

Пожелавам ти най-лудата Нова година, в която купоните, забавленията и приключенията никога да не свършват.

Под фойерверките на новогодишната нощ нека мечтите ти започнат да се сбъдват новата година да ти донесе само щастие, берекет и успех!

Нека с новата година дойдат и много нови незабравими моменти, успехи и сбъднати мечти. Заслужаваш всяка нова година да бъде по-добра и богата, а ти все по-щастлив!

Нова година е! Нека този ден бъде началото на най-вълнуващите и щастливи моменти от живота ти, успехите ти да се множат, а приключенията никога да не свършват. Да не забравим и в цялото това щастие да получаваш всеки ден здраве и винаги да има още едно сърце, което да тупти за теб!

Да ти е честита новата година, да бъдеш здрав и късметлия, нищо да не ти липсва и много пари да имаш!

Желая ти най-богатата и весела нова година до сега. Нека винаги в душата ти бъде слънчево и в най-студените дни и усмивката ти често да огрява всички около теб!

🎀🎀🎀