пожелания.com

Пожелания за рожден ден

Предричам ти небивал живот, в който добротата и любовта ще управляват, а всички хубави мечти ще се сбъдват с лекота. Честит рожден ден!

И на този рожден ден ще ти пожелая най-доброто, което заслужаваш, а именно - много здраве, верни приятели, незатихваща любов, достатъчно пари, хубави коли и дълги пътувания до далечни земи!

Най-доброто от твоите години тепърва предстои, за това бъди готов за новите предизвикателства, които ще ти поднесе съдбата и не давай нито крачка назад.

Пожелавам ти три неща в теб никога да не остаряват и да запазят своята сила: лъчезарната усмивката, детските ти мечти и силната любов!

Възрастта е само цифра, но зад нея стоят много спомени, забавни моменти и успехи. За това ти желая още дълги години на благоденствие, здраве и сполуки.

Пожелавам ти само едно, да бъдеш щастлив човек, а това значи да имаш много здраве, любов, късмет, приятели, успехи и още куп други неща, които те карат да се усмихваш и да продължаваш с желание да крачиш към върха.

В живота печелим и губи постоянно, но каквото и да се случва никога не губи кураж, надежда, вяра и желание да продължаваш напред!

Иска ми се да ти напиша цял роман от пожелания, но ще ти кажа само честит рожден ден. Останалото ще го чуеш на живо, докато те прегръщам.

На този специален ден, твоят рожден ден нека получиш най-хубавите подаръци от още повече здраве, любов и късмет. Използвай ги без да се притесняваш до следващият ти рожден ден, когато всички красиви моменти ще се повторят с още по-голяма сила.

На този ден се е родил един готин, неповторим и красив човек. Да, това си ти и се радвам, че имам възможността да те поздравя и да ти кажа колко много те обичам. Продължавай да ни радваш всички със смеха си и шегите си, а ние ти обещаваме винаги да те подкрепяме и да сме до теб!

🎀🎀🎀
2