пожелания.com

Пожелания за рожден ден

Нека любовта ти бъде вездесъща, а мислите ти възвишени, за да постигаш ти успехи и да сбъдваш мечти съкровени.

Знаеш, че здравето е най-важно, за това го пази, не го губи и винаги с него навсякъде върви, любовта пък ни прави по-добри и ни учи как да живеем щастливо, за това я стимулирай с добри думи всеки ден, а късмета, той не зависи от нас, за това ти пожелавам съдбата да те дари с много късмет занапред!

Желая твоят рожден ден да бъде толкова красив, колкото си и ти. Заслужаваш само най-доброто и аз ти го пожелавам от сърце.

Честит рожден ден на специалния за мен човек, който донася толкова много радост в сърцето ми. Благодарен съм за всеки миг, който прекарваме заедно, и ти желая щастието за теб никога да не свършва!

Не брой годините, а хубавите моменти с любимите хора, всички успехи до сега, малките, но важни сбъднати желания, забавните игри и всички добрини, които са ти се случвали! Честит рожден ден!

Пожелавам ти пъстър живот с много приключения, неограничени забавления, страхотни приятели, дълги пътувания, красиви моменти и големи успехи!

Всеки пожелава здраве, любов, щастие, късмет. И аз ще ти пожелая същото, но в неограничени количества, без срок на годност и достъпни по всяко време на годината!

Колкото и да си далеч от мен, винаги ще си ми в сърцето и за това с умиление ти пожелавам да отпразнуваш рождения си ден с много усмивки, алкохол, приятели, танци и още и още незабравими моменти!

Днес се чувствам щастлив, колкото теб, защото имаш рожден ден. В този специален ден се моля за слънце, любов, радост, мир и щастие в живота ти. Нека Бог ти дава здраве и всичко останало, което ще те направи пълноценен и щастлив човек!

Нека на рождения ти ден да получиш щастие и мир, които да ти дадат тласък и сила да жънеш успехи цяла година. Продължавай неуморно да градиш своя прекрасен живот всеки Божи ден!

Предричам ти небивал живот, в който добротата и любовта ще управляват, а всички хубави мечти ще се сбъдват с лекота. Честит рожден ден!

И на този рожден ден ще ти пожелая най-доброто, което заслужаваш, а именно - много здраве, верни приятели, незатихваща любов, достатъчно пари, хубави коли и дълги пътувания до далечни земи!

Най-доброто от твоите години тепърва предстои, за това бъди готов за новите предизвикателства, които ще ти поднесе съдбата и не давай нито крачка назад.

Пожелавам ти три неща в теб никога да не остаряват и да запазят своята сила: лъчезарната усмивката, детските ти мечти и силната любов!

Възрастта е само цифра, но зад нея стоят много спомени, забавни моменти и успехи. За това ти желая още дълги години на благоденствие, здраве и сполуки.

Пожелавам ти само едно, да бъдеш щастлив човек, а това значи да имаш много здраве, любов, късмет, приятели, успехи и още куп други неща, които те карат да се усмихваш и да продължаваш с желание да крачиш към върха.

В живота печелим и губи постоянно, но каквото и да се случва никога не губи кураж, надежда, вяра и желание да продължаваш напред!

Иска ми се да ти напиша цял роман от пожелания, но ще ти кажа само честит рожден ден. Останалото ще го чуеш на живо, докато те прегръщам.

На този специален ден, твоят рожден ден нека получиш най-хубавите подаръци от още повече здраве, любов и късмет. Използвай ги без да се притесняваш до следващият ти рожден ден, когато всички красиви моменти ще се повторят с още по-голяма сила.

На този ден се е родил един готин, неповторим и красив човек. Да, това си ти и се радвам, че имам възможността да те поздравя и да ти кажа колко много те обичам. Продължавай да ни радваш всички със смеха си и шегите си, а ние ти обещаваме винаги да те подкрепяме и да сме до теб!

Пожелавам ти още по-хубав рожден ден от миналия с още повече забавления, танци и наздравици. И нека най-хубавите пожелания днес се сбъднат час по-скоро и да те направят най-щастливият човек!

Всеки ден с теб е един голям празник, но днес е най-хубавият, защото имаш рожден ден. Празнувай от сърце и не му мисли през този ден за отминалите дни, а се радвай до зори с приятели добри. Честит рожден ден!

Днес е идеалният ден да ти кажа колко много се радвам, че те познавам и че сме приятели. Пожелавам ти лек път и попътен вятър към осъществяването на всичките си съкровени мечти, всеки ден да се усмихваш и да имаш все по-често поводи да празнуваш.

Радвам се, че и тази година имам възможност да ти честитя рождения ден и да те видя все по-успял и щастлив. Дай Боже и занапред да е така и за следващия ти рожден ден да си сбъднал още по-големи мечти!

Няма по-хубав празник от рожден ден на скъп приятел. Желая ти винаги да поставяш на първо място семейството и приятелите си, а за всичко останало да имаш търпение, защото успехите преследват добрите хора като теб!

Днес всички ще се напием, но не само с алкохол, а и с добри пожелания за рожден ден, много наздравици със сладки думи и блестящи усмивки от сърце!

Нека рождения ти ден бъде невероятно страхотен, а махмурлука да мине леко и да помниш само най-хубавите неща от вечерта!

Желая ти рожден ден по-сладък от тортата, по-буен от шампанското и по-красив от цветята, които ще получиш. Честит рожден ден!

Пожелавам ти винаги да се радваш на малките неща от живота, защото това са нещата, за които си струва да живееш. Надявам се да отделяш достатъчно време за настоящето, докато работиш за по-добро бъдеще. И нека годината да бъде изпълнена с добри спомени, щастие и приключения!

По случай рождения ден ти желая щастлив живот, по-малко тревоги и една голяма мечта, която да те води напред към най-високият връх. Честит рожден ден!

Не е важно колко години са минали, а колко красиви моменти е имало в живота ти, за това ти пожелавам още хиляди незабравими и страхотни мигове да имаш.

Красотата на всеки рожден ден е това, че сме заедно и празнуваме истински, докато се забавляваме. Но аз ти пожелавам не само днес, а все по-често да имаш поводи да се радваш и събираш с хората, които наистина обичаш и те подкрепят в добро и лошо!

Нека всеки твой рожден ден бъде изпълнен с толкова здраве и щастие, че да прелива и да заразява и най-близките до теб хора, които са винаги заедно с теб!

Нека всичко хубаво, което чуеш днес за себе си стане реалност, по-красива и от приказките и по-вълнуваща и от най-добрият филм. Честит рожден ден!

Получаваш от мен най-добрите пожелания за рожден ден изпълнени с радост, надежда и любов за повече здраве, късмет и успехи.

Каквото и да ти пожелая днес на твоят рожден ден ще е малко, но нека здравето и късмета винаги да са в изобилие и никога да не ги губиш!

Най-добрият метод да разбереш дали наистина остаряваш и се чувстваш стар е дали помниш на колко си години... така и си мислих, все още си млад. Честит рожден ден!

Днес имаш много причини да празнуваш: твоят рожден ден, но и твоите успехи през последната година, хилядите усмивки, които ни даряваше и всеки малък, но важен момент, който те е правил истински щастлив човек!

Пожелавам ти пълна кошница със здраве, любов, пари, късмет и щастие. И никога да не свършват за теб, каквото и да се случва в твоя живот!

Имам много хубави неща, които искам да ти кажа всеки ден, но днес ще ти кажа само: честит рожден ден!

Ти си човекът, който ме вдъхновява, за това ти пожелавам да продължаваш да караш хората около себе си не само да се учат от теб, но и да бъдат щастливи, поне колкото теб!

Нека крилата на щастието те отведат до непознати земи, в които благоденствието и любовта са безплатни и привилегия за всеки!

Опитай се да докоснеш небето и дори да се провалиш знай, че си достатъчно високо, за да покориш един ден и най-високият връх!

Твоят рожден ден е един от многото празници, които празнуваш по пътя към вечната радост и щастие. Пожелавам ти да имаш още много поводи да се събираш с приятели и да се радвате истински на красивите неща, които ни заобикалят!

Честит рожден ден! Ти си прекрасен пример за това, което се случва, когато някой е благословен с най-доброто от любов, радост и чудеса. Нека винаги да бъдеш благословен по този начин и все така щастлив!

Честит рожден ден, млада душа! Ти си страхотен. Имаш голям талант и си много обичан. Може ли един ден да видиш това, което виждам точно сега. Това ще бъде един страхотен ден.

Честит рожден ден, скъпа мечтателка. Дръж мечтите си живи и добри, защото мечтателите са пионерите на утрешния ден, които ще направят света по-красив!

Честит Рожден ден. С всеки рожден ден ставаш по-мъдър и по-щастлив. Много скоро ще бъдеш толкова мъдър, че щастието ти ще бъде така естествено, колкото отварянето на очите ти сутрин.

Пожелавам ти да намериш истинският смисъл на щастието, да го прегърнеш и отглеждаш в себе си, за да се чувстваш добре, както никога до сега!

Годините са само число, което неуморно се увеличава, но нека и твоите усилия бъдат неуморни в постигането на личните и професионални цели. Нека успеха бъде твоят най-добър приятел, а здравето и любовта твои спътници завинаги!

Днес отваряш нова страница, в която цяла година ще пишеш своята невероятна история от приключения, забавни моменти и многобройни успехи. А в миналата нека останат хубавите спомени, опита и всичко, което те кара да се чувстваш добре!

Нека твоето пътешествие на живота те отведе толкова далеч, колкото са големи мечтите ти и да постигнеш толкова много, колкото искрено желаеш!

Честито! Днес спечели още една година мъдрост, опит, невероятни преживявания и спомени. Пожелавам ти и за следващата да бъдеш номер 1 и да се чувстваш пълноценен и успял човек!

Рожден ден има само един път в годината, за това празнувай, така че да го помним всички дълго време и най-вече бесните танци, наздравици, смях и още куп други лудости!

Честит рожден ден! Ти си от тези хора, по които не може да се прецени възрастта по външния вид. Имаш най-младото сърце и душа сред всички мои познати. Продължавай все така да младееш и да се чувстваш добре!

Днес е твоят ден рожден ден. Празнувай до забрава, весели се лудо и не му мисли за отминалите дни, защото най-добрите тепърва предстоят!

Без значение колко рождени дни минават ти винаги ще си невероятния, готин, неподправен и неповторим човек. Желая ти да запазиш тези качества и да продължаваш да имаш много успехи!

Да бъдеш млад е привилегия. Да бъдеш привлекателен е генетичен подарък. Да бъдеш готин, това е всичко. Честит Рожден ден.

Някои хора стават по-мъдри от възрастта, други стават по-богати с възрастта, но всички остаряват с възрастта. А ти си късметлия, че си млад в душата си, а едновременно мъдър и богат на приятели! Честит рожден ден!

Една от най-големите ми радости е твоят рожден ден. Бъди най-ярката звезда сред всички останали, бъди надеждата на хората, които те подкрепят, бъди пример за всички останали с всичко, което правиш и показваш!

Виждам, че си победила старостта, защото се усмихваш по същия начин, както преди и имаш още по-големи мечти, които преследваш. Пожелавам ти да се чувстваш все така млада и желана и винаги да успяваш в нещата, които правиш!

Честит рожден ден на човека, който е толкова очарователен, остроумен и талантлив. Продължавай да красиш света с твоя интелект и способност да разсмиваш и в най-тъжните моменти.

Може да не съм до теб, за да те прегърна и целуна, но ти пожелавам от сърце честит рожден ден, много здраве и силно те прегръщам!

Пожелавам ти извора на живота да ръси здраве, любов и късмет върху теб и да осветява пътя ти към най-големите успехи, за които мечтаеш!

Радвай се на малките неща в живота като най-обикновена прегръдка, пожелание или пък нечий смях. Това е формулата за щастие, която ти пожелавам да разкриеш и да я използваш, за да сътвориш от живота си най-красивият романтичен филм.

Пожелавам ти и на този рожден ден да се усмихваш, веселиш и танцуваш от сърце, да се заредиш с много положителна енергия за цяла година и още повече професионални успехи, пътувания и дълги вечери с приятели да имаш!

Знам, че имаш всичко, за това ще ти пожелая здравето, любовта и късмета да ги запазиш в себе си и те все така да те водят напред към нови приказни моменти!

Запомни, че днес ти не остаря с 1 година, а добави 1 година на мъдрост, незабравими спомени, опит, красота и сбъднати желания. Продължавай все така напред и не се спирай пред нищо дори за миг!

Нека извора на щастието ти даде криле, за да летиш високо над всички и да те отведе там, където успеха и любовта вървят ръка за ръка. Честит рожден ден!

Нека твоят рожден ден бъде празник на душата и да получиш много хубави пожелания, целувки и прегръдки. Пожелавам ти и много здраве, успехи, късмет и всичко останало, което ще те накара да се почувстваш на седмото небе!

Измина още една година, а ти ставаш все по-красива, обичана и желана. Продължавай да бъдеш все така страхотна и уникална, сбъдвай мечтите си и бъди много, много щастлива!

Пожелавам ти цялото здраве и щастие, което може да приемеш в душата си, още много професионални успехи и незабравими красиви мигове със семейството и любимите хора!

Днес ще получиш безброй пожелания за рожден ден, а моето пожелание е най-хубавите да се сбъднат час по-скоро и да бъдеш истински щастлив човек!

Бъди честит и мил, на твоят ден рожден се усмихни и всички хубави поздрави приеми. Честит рожден ден!

Вдигам тост за тебе и ти заявявам: здравето винаги да го пазиш, да бъде за теб като скъпоценен камък и никога да не го губиш. Никога не трябва да губиш и усмивката си и доброто настроение, както и желанието за успехи в работата и живота. На добър път и попътен вятър към върха!

Още една година мина, но година на много радост, споделена любов, сбъднати мечти и безценни моменти с любимите хора. Нека този рожден ден ти вдъхне още повече кураж и желание, благодарение, на които да сбъднеш и най-смелите си желания!

Запомни, че най-хубавият подарък за твоят рожден ден е този, който не може да се види или пипне, но съществува и е толкова реален, колкото света, а едновременно дава всичко, от което имаме нужда, за да бъдем истински щастливи. Пожелавам ти всеки ден да получаваш по един такъв невидим, но красив подарък!

Най-хубавият рожден ден е този прекаран с приятели, за това ти желая много приятели да празнуват с теб, да играете луди танци, докато се усмихвате под звуците на най-хубавата музика. Наздраве!

Продължавай да вървиш по пътя на успеха, по който вече отдавна вървиш и се чувствай всеки ден пълноценен и щастлив човек, изпълнен с много положителни емоции и незабравими моменти!

Искам за теб от сега нататък щастливите моменти да бъдат много повече от лошите и винаги с насмешка и много мъдрост да приемаш всяка трудност, която ти предлага живота.

Нека здравето и любовта бъдат твоите вечни и незаменими подаръци по случай рождения ти ден, винаги да получаваш това, което поискаш, а на свой ред да раздаваш много усмивки, настроение и любов!

Радвам се от сърце за твоят рожден ден и нека той бъде началото на една прекрасна и незабравима приказка, всеки следващ ден да бъде по-добър и възвишен, да ти спори работата, а късмета да бъде пръв твой приятел.

Пожелавам ти и този рожден ден да бъде прекрасен, прекаран с приятели и роднини, да празнуваш до зори и да се лее много вино и сълзи от радост!

Честит празник. Желая ти от днес нататък хубавите моменти да са толкова много, че никога да не можеш да ги преброиш и успехите ти всеки ден да се множат!

С пожелание за крепко здраве и то всеки ден, а също така много усмивки, забавни моменти и всичко останало, което те прави истински щастлив човек!

🎀🎀🎀