пожелания.com

Пожелания за рожден ден

Нека любовта ти бъде вездесъща, а мислите ти възвишени, за да постигаш ти успехи и да сбъдваш мечти съкровени.

Знаеш, че здравето е най-важно, за това го пази, не го губи и винаги с него навсякъде върви, любовта пък ни прави по-добри и ни учи как да живеем щастливо, за това я стимулирай с добри думи всеки ден, а късмета, той не зависи от нас, за това ти пожелавам съдбата да те дари с много късмет занапред!

Желая твоят рожден ден да бъде толкова красив, колкото си и ти. Заслужаваш само най-доброто и аз ти го пожелавам от сърце.

Честит рожден ден на специалния за мен човек, който донася толкова много радост в сърцето ми. Благодарен съм за всеки миг, който прекарваме заедно, и ти желая щастието за теб никога да не свършва!

Не брой годините, а хубавите моменти с любимите хора, всички успехи до сега, малките, но важни сбъднати желания, забавните игри и всички добрини, които са ти се случвали! Честит рожден ден!

Пожелавам ти пъстър живот с много приключения, неограничени забавления, страхотни приятели, дълги пътувания, красиви моменти и големи успехи!

Всеки пожелава здраве, любов, щастие, късмет. И аз ще ти пожелая същото, но в неограничени количества, без срок на годност и достъпни по всяко време на годината!

Колкото и да си далеч от мен, винаги ще си ми в сърцето и за това с умиление ти пожелавам да отпразнуваш рождения си ден с много усмивки, алкохол, приятели, танци и още и още незабравими моменти!

Днес се чувствам щастлив, колкото теб, защото имаш рожден ден. В този специален ден се моля за слънце, любов, радост, мир и щастие в живота ти. Нека Бог ти дава здраве и всичко останало, което ще те направи пълноценен и щастлив човек!

Нека на рождения ти ден да получиш щастие и мир, които да ти дадат тласък и сила да жънеш успехи цяла година. Продължавай неуморно да градиш своя прекрасен живот всеки Божи ден!

🎀🎀🎀
1