пожелания.com

Пожелания за сватба

135 оригинални, интересни и забавни пожелания за сватба, с които да поздравите младоженците. Пожеланията за подходящи за сватба на приятелка, приятел, родители, брат, сестра или от родителите на булката.

Нека тази следваща глава в живота ви бъде дълга и щастлива. Обичта един към друг да не стихва, да се смеете и веселите заедно с повод и без повод, сутрините ви да са по-свежи от росата, а вечерите по-сладки и от захарта!

Бог направи най-добрият избор, да ви събере заедно, за да може щастието и любовта ви да преливат всеки ден, а хубавите моменти да не свършват! Нека бъдещето за вас бъде светло, домът ви уютен, а приятелите верни.

Честита сватба! Нека вашата любовна история бъде толкова вълшебна и очарователна колкото приказките. Бъдете като като крал и кралица на сватбата си, но и в живота, където ви очакват несметни богатства от щастие и приключения!

Бракът не е само обединяване на двама човека, а и урок, който ни учи да бъдем търпеливи, мъдри и постоянни в любовта си.

Нека любовта ви като майска роза да цъфти с цялата си красота и нейната свежест да ви вдъхва кураж и сили да се борите с всичко, което застане на пътя ви. И помнете: ако сте заедно за вас няма невъзможни неща.

Шрифтът на това пожелание е твърде малък, за да изразим радостта и щастието, които изпитваме от новината, че вие ​​двамата се жените. Нека тези чувства на радост се пренесат и във вас и всеки ден да се проявяват за повече щастливи мигове! Честита сватба!

Днес членовете на моето семейство се увеличиха с още един, защото моето дете се жени и прави първата крачка към семейния живот. Аз му пожелавам светли и слънчеви дни, мир и спокойствие вкъщи и много още поводи да имат двамата за празнуване и лудуване. Честита сватба, мили мои!

С пожелание вашата сватба да бъде началото на най-прекрасната, романтична и красива приказка, в която главните герои да бъдете вие и всичко, което пожелаете да се сбъдва с лекота и много настроение!

Поздравления към един добър приятел и неговата прекрасна съпруга. Надявам се да имаме още много забавни срещи и всеки път, когато ви видя, лицата ви да сияят от щастие. Бъдете си опора един друг и заедно сбъдвайте и най-смелите си мечти!

Нека вашият брак да бъде изпълнен с всички необходими съставки: много любов, забавен хумор, романтични моменти и лъжичка разбиране. Бъдете просто щастливи! Честито!

🎀🎀🎀
2