пожелания.com

Пожелания за сватба

135 оригинални, интересни и забавни пожелания за сватба, с които да поздравите младоженците. Пожеланията за подходящи за сватба на приятелка, приятел, родители, брат, сестра или от родителите на булката.

Вашата любов ме кара да вярвам, че магията съществува и че няма невъзможни неща. Днес сте главните герои от една красива приказка. Нека следващите глави от нея бъдат още по-красиви, изпълнени с нежност и романтични моменти.

Мило семейство, пожелавам ви пъстър живот с много приключения, в който уважението, обичта и търпението да бъдат на почит. Помнете този ден, защото той е най-добрият пример какво прави искрената любов и колко малко ни трябва, за да бъдем щастливи!

Пожелания за сватба

Поздравления за Вашият специален ден! Отсега нататък никога няма да сте сами, защото ще сте заедно, както в добро, така и в лошо. Бог да ви благослови с безкрайна си любов!

Пожелавам ви брачен живот изпълнен с много сюблимни моменти, дълги разходки ръка за ръка, много целувки и мили думи, свежи сутрини с много настроение, вечери, които да топлят сърцата ви и още и още красиви малки неща, с които да бъдете най-щастливи на света!

Младото семейство е като малко дете, нуждае се от любов, внимание и грижи, за да стане по-силно и красиво. Пожелавам ви да сте още от сега едно щастливо семейство, което задружно прави невъзможното възможно!

Бракът не само обединява хората, които се обичат. Той също така зависи от вярата, навиците и предпочитанията на влюбените. За това ви желая винаги да бъдете търпеливи един към друг и да намирате сили да продължавате напред, но по-щастливи от всякога!

Най-щастливата двойка днес получава най-сърдечни пожелания за най-приказен живот, с най-много щастливи моменти и сбъднати мечти. Нека заедно да постигате всичко желано, колкото и трудно да изглежда, да не се отказвате пред нищо и в името на любовта да правите истински чудеса!

С пожелание да бъдете вечно богати на здраве, любов, щастие, разбирателство и мъдрост. Вашият семеен живот сега започва, за това нека всеки ден да имате поводи за празнуване, малки или големи, но важни за вас.

Поздравявам ви от сърце за вашия специален ден. Желаем ви радост, щастие и любов през всичките дни на живота ви. Бъдете си опора един друг и заедно се радвайте на малките, но безценни моменти!

Вашата сватба днес е повод всички ние да се гордеем с вас. Какво по-хубаво от това да видиш своите деца и приятели как се женят и колко много щастие излъчват. Продължавайте да ни радвате в семейния си живот и с всичко, което правите!

🎀🎀🎀
1