пожелания.com

Пожелания за сватба

135 оригинални, интересни и забавни пожелания за сватба, с които да поздравите младоженците. Пожеланията за подходящи за сватба на приятелка, приятел, родители, брат, сестра или от родителите на булката.

Вашата любов ме кара да вярвам, че магията съществува и че няма невъзможни неща. Днес сте главните герои от една красива приказка. Нека следващите глави от нея бъдат още по-красиви, изпълнени с нежност и романтични моменти.

Мило семейство, пожелавам ви пъстър живот с много приключения, в който уважението, обичта и търпението да бъдат на почит. Помнете този ден, защото той е най-добрият пример какво прави искрената любов и колко малко ни трябва, за да бъдем щастливи!

Пожелания за сватба

Поздравления за Вашият специален ден! Отсега нататък никога няма да сте сами, защото ще сте заедно, както в добро, така и в лошо. Бог да ви благослови с безкрайна си любов!

Пожелавам ви брачен живот изпълнен с много сюблимни моменти, дълги разходки ръка за ръка, много целувки и мили думи, свежи сутрини с много настроение, вечери, които да топлят сърцата ви и още и още красиви малки неща, с които да бъдете най-щастливи на света!

Младото семейство е като малко дете, нуждае се от любов, внимание и грижи, за да стане по-силно и красиво. Пожелавам ви да сте още от сега едно щастливо семейство, което задружно прави невъзможното възможно!

Бракът не само обединява хората, които се обичат. Той също така зависи от вярата, навиците и предпочитанията на влюбените. За това ви желая винаги да бъдете търпеливи един към друг и да намирате сили да продължавате напред, но по-щастливи от всякога!

Най-щастливата двойка днес получава най-сърдечни пожелания за най-приказен живот, с най-много щастливи моменти и сбъднати мечти. Нека заедно да постигате всичко желано, колкото и трудно да изглежда, да не се отказвате пред нищо и в името на любовта да правите истински чудеса!

С пожелание да бъдете вечно богати на здраве, любов, щастие, разбирателство и мъдрост. Вашият семеен живот сега започва, за това нека всеки ден да имате поводи за празнуване, малки или големи, но важни за вас.

Поздравявам ви от сърце за вашия специален ден. Желаем ви радост, щастие и любов през всичките дни на живота ви. Бъдете си опора един друг и заедно се радвайте на малките, но безценни моменти!

Вашата сватба днес е повод всички ние да се гордеем с вас. Какво по-хубаво от това да видиш своите деца и приятели как се женят и колко много щастие излъчват. Продължавайте да ни радвате в семейния си живот и с всичко, което правите!

Нека тази следваща глава в живота ви бъде дълга и щастлива. Обичта един към друг да не стихва, да се смеете и веселите заедно с повод и без повод, сутрините ви да са по-свежи от росата, а вечерите по-сладки и от захарта!

Бог направи най-добрият избор, да ви събере заедно, за да може щастието и любовта ви да преливат всеки ден, а хубавите моменти да не свършват! Нека бъдещето за вас бъде светло, домът ви уютен, а приятелите верни.

Честита сватба! Нека вашата любовна история бъде толкова вълшебна и очарователна колкото приказките. Бъдете като като крал и кралица на сватбата си, но и в живота, където ви очакват несметни богатства от щастие и приключения!

Бракът не е само обединяване на двама човека, а и урок, който ни учи да бъдем търпеливи, мъдри и постоянни в любовта си.

Нека любовта ви като майска роза да цъфти с цялата си красота и нейната свежест да ви вдъхва кураж и сили да се борите с всичко, което застане на пътя ви. И помнете: ако сте заедно за вас няма невъзможни неща.

Шрифтът на това пожелание е твърде малък, за да изразим радостта и щастието, които изпитваме от новината, че вие ​​двамата се жените. Нека тези чувства на радост се пренесат и във вас и всеки ден да се проявяват за повече щастливи мигове! Честита сватба!

Днес членовете на моето семейство се увеличиха с още един, защото моето дете се жени и прави първата крачка към семейния живот. Аз му пожелавам светли и слънчеви дни, мир и спокойствие вкъщи и много още поводи да имат двамата за празнуване и лудуване. Честита сватба, мили мои!

С пожелание вашата сватба да бъде началото на най-прекрасната, романтична и красива приказка, в която главните герои да бъдете вие и всичко, което пожелаете да се сбъдва с лекота и много настроение!

Поздравления към един добър приятел и неговата прекрасна съпруга. Надявам се да имаме още много забавни срещи и всеки път, когато ви видя, лицата ви да сияят от щастие. Бъдете си опора един друг и заедно сбъдвайте и най-смелите си мечти!

Нека вашият брак да бъде изпълнен с всички необходими съставки: много любов, забавен хумор, романтични моменти и лъжичка разбиране. Бъдете просто щастливи! Честито!

От всички празници, които празнувахте през годината дойде ред и на най-големият - вашата безценна сватба. Моля се за вас да бъдете винаги щастливи, да се разбирате един друг и с лекота да си прощавате грешките.

Нека този специален ден, който сега споделяте бъде изпълнен с любов и смях, през всичките ви дни от тук насетне. А пътят ви ще бъде осеян с цветя, сполуки и добрини, за да ви бъде лек живота и спокойно на душата.

Вие сте създадени един за друг, защото любовта търпи, милостива е и не завижда, не се превъзнася, и не се гордее, тя е всичко, което ни е нужно, за да бъде истински щастливи и да се чувстваме пълноценни. Бъдете проводник на цялото добро, което срещате по пътя си и никога гръб не си обръщайте!

Нека Бог да ви благослови и много здраве, сили, мъдрост и търпение да ви дава в новият ви семеен живот. Чувствайте се свободни да бъдете щастливи и да се обичате!

С най-добри пожелания за това прекрасно пътешествие, което сте поели в съвместния си живот. Вече направихте вашият избор да бъдете винаги заедно, да се подкрепяте, обичате и уважавате във всеки един момент. Нека мъдростта и силите ви стигнат да поддържате цялата тази красота!

Свидетели сме днес на едно прекрасно събитие, а именно - вашата невероятна сватба. И няма как да бъде другояче, щом две прекрасни влюбени души се обричат във вечна любов и щастие. Пожелавам ви в този момент да се отвори извора на щастието и да ви залее със своите дарове!

Искам да ви прегърна силно двамата и да ви пожелая щастлив брачен живот, изпълнен с радости и смях, приключения и весели игри, слънчеви дни и дълги вечери с приятели добри.

Съжалявам, че не мога да бъда там, за да празнувам с теб. Но въпреки, че ще пропусна роклята, букета и първия танц, аз никога няма да пропусна възможността да ви пожелая най-доброто в живота, когато започнете това удивително пътуване заедно!

Вярвам, че винаги ще си спомняте този сватбен ден и ще се опитвате всеки ден да бъдете толкова щастливи, колкото и днес. Нека празника в душите ви никога не спира, все така да ви е весело и леко на душата и с лекота да се справяте с всяка задача!

Вие сте пример как любовта между двама човека може да прави чудеса, защото щастието и мира се виждат в очите ви всеки ден. Моля се за вас да бъдете все така заедно във всичко и да сте едно прекрасно семейство, винаги един до друг във всичко и въпреки всичко!

Поздравления за вашата сватба. Надявам се да бъде една луда и щастлива сватба, с много танци, тостове, прегръдки, усмивки и куп други весели неща, които да помните с умиление цял живот. Нека пътя, по който вече сте поели да бъде лек и изпълнен с много успехи, хармония и вечна любов!

Пожелавам ви щастливи спомени от сватбата да имате, които да помните цял живот и да бъдат за пример, че любовта трябва да се поддържа всеки ден, а щастието зависи само от вас двамата.

Любовта е най-голяма, когато се споделя от двама, за това във вашият брачен живот споделяйте не само обичта си, но и преживявания, радости и тревоги. Бъдете задружно семейство, в което да цари мир и спокойствие!

Съмнявайте се, че звездите са като огън. Съмнявайте се, че слънцето не се движи. Съмнявайте се, че истината е една лъжа, Но никога не се съмнявайте в любовта си. С пожелание за светло и красиво бъдеще!

Вашето най-голямо приключение току-що започва. Нека в него да има безброй сюблимни моменти, безгрижен смях и веселие, пътувания към най-красивите места и сбъдване на най-хубавите пожелания, които ще чуете днес!

Нека вашата любов бъде уникална и красива като вас самите, по-чиста от сълза и по-свежа от утринна роса. На добър път, младо семейство!

Какъв прекрасен ден, в който двама души, които се обичат безкрайно ще докажат на света, че са готови до края на живота си да бъдат заедно. Продължавайте по пътя на щастието и не се отклонявайте, дори за миг, за да се чувствате винаги пълноценни, щастливи и силни!

С тази сватба вие сключвате съюз на разбирателство, обич и подкрепа. А ние сме свидетели, че ще изпълните всяка дума и пожелание днес. Вярвам, че ще ви бъде лесно и няма да ви затрудни нито една точка от вашите обещания. На добър път, младоженци!

Днес вече сте един отбор и аз ви пожелавам да печелите в живота, но не само пари, а и уважение, любов и разбирателство. Бъдете заедно, защото само така ще може с лекота да преминавате през всяка трудност!

Нека три неща във вашия семеен живот да растат всеки ден: любовта, доверието и търпението между вас. Чувствайте се щастливи, изпълнени с мечти и много обичани!

Днес един щастлив мъж се жени за една красива, добра и обичаща жена. Нека сватбата ви бъде началото на един неспирен купон с фойерверки от забавления, смях, романтични моменти и вездесъща любов!

Сватбата е празник, който трябва да даде на хората източник на щастие, защото бракът ви е един фонтан на безкрайна любов. Бъдете проводник на положителни емоции и радвайте себе си и околните с красивите моменти от живота си!

Нека вашата предана любов осветява пътя ви към щастието, което ще ковете неуморно всеки ден. Пожелавам ви да имате мъдростта, силата и волята да се борите срещу всяка несполука и да се усмихвате едновременно. Бъдете просто истински щастливи, без капка съмнение!

Щастливи и дори три пъти по-щастливи са онези, които се вричат в любов и не спират да доказват своята преданост и обич. Бъдете за пример на всички влюбени как се гради живот изпълнен с хармония и мир. На добър път, младоженци!

Вашият най-голям тест вече започна, защото вие трябва да се обичате безрезервно цял живот, да се подкрепяте, помагате, търпите и прощавате. Вярвам, че ще издържите на всички това и ще бъдете щастливи всеки Божи ден!

Какво по-хубаво от това две човешки души да бъдат като едно цяло за цял живот - да се подкрепят помежду си в трудни моменти, да изпитват взаимно любов, да си служат един друг и заедно да сбъдват всичките си мечти. Бъдете благословени и безкрайно щастливи във вашия брачен живот!

Желая ви дом пълен със смях и положителни емоции, слънце да огрява душите ви и сърца пълни с веселие и любов. На добър път и попътен вятър към най-красивите места, които ще посетите!

От този ден нататък вече няма да усещате дъжд, защото ще бъдете като подслон един за друг, няма никога да ви е студено, защото ще се топлите, докато си казвате мили думи и прегръщате и никога няма да се чувствате сами, дори да не сте един до друг, защото мислите ви ще са като едно цяло. Бъдете щастливо и изпълнено с мечти семейство, което пише само своята красива приказка!

Нека вашият голям сватбен ден бъде красив и весел като вас двамата. С пожелание за много късмет и любов да има във вашият брачен живот, да не ви липсва нищо и най-вече здраве и положителни емоции!

Честит брак на двама специални личности: любовта е най-добра, когато се споделя от двама. Знаете, че заедно сте по-силни, заедно сте като един. Пожелавам ви прекрасен брачен живот изпълнен с мир и хармония!

Поздравления за вашата сватба. Помнете, че вашият източник на енергия, любов и благоденствие е, когато сте заедно и се подкрепяте. Нека бракът ви бъде изпълнен само с хубави моменти, сбъднати мечти и дълги вечери, в които романтичните моменти взимат превес над всичко останало!

Желая вашият брачен живот да бъде изпълнен с любов, щастие и вечна романтика. Иска ми се всеки ден да ви виждам щастливи от това, че сте заедно и в дома ви да цари мир, спокойствие и хармония!

Този ден може да бъде само началото на един живот на любов и щастие, когато започнете вълнуващото си пътуване като съпруг и съпруга. Бъдете мъдри в брака, търпеливи към всичко, което се случва и си прощавайте, когато някой сгреши.

Нека с този брак вашата истинска любов бъде вечна и заедно да споделяте най-красивите си мечти. Бъдете толкова щастливи заедно, че и най-голямата буря, която ще срещнете да ви се струва като шега и да имате сили да се усмихвате.

Нека вашата любов да свети по-ярко и от звездите, по-силно от слънцето и по-красива да бъде и от най-романтичният филм. Честита сватба!

Независимо, че днес е най-великият ден от живота ви, аз ви пожелавам всеки ден да го чувствате като уникален, интересен и невероятен. Обичайте се така, все едно за пръв път се срещате и пеперудите в стомаха започват да играят своя танц.

Няма нищо по-красиво в света, отколкото образа на двама души, които се обичат дълбоко. Когато две сърца станат едно, тогава няма невъзможни неща. Днес е най-специалният ви ден, защото ставате едно семейство с общи цели. Честита сватба и нека хубавите емоции днес вземат превес над всичко останало!

Нека това ново начало, което поставяте днес ви донесе цялата радост и щастие в живота. Нека всеки ден да се влюбвате един в друг и любовта ви никога да не отслабва. Хубаво изкарване на сватбата.

Пожелавам ви с всеки нов ден сърцата ви да бъдат по-близо, живота ви по-пъстър, а любовта ви по-дълбока. Поздравления за новият ви съвместен живот!

Днес е много специален ден, защото най-добрата ми приятелка се омъжва - най-подходящия, красив и любящ човек! Нека Бог да даде цялата си любов и благословия на вас и да бъдете винаги щастливи и изпълнени с мечти!

Това е вашият сватбен ден, толкова перфектен и красив. С всичките ви приятели около вас, за да се забавлявате истински и от сърце. Желаем ви много щастие в съвместния живот. Обичайте се по всяко време, дори, когато не сте заедно не спирайте да мислите един за друг.

Любовта, която споделяте, е огромна и сладка. Нека твоята любов никога не изчезва. Желая ви брак, изпълнен с много радост, любов и грижа. Нека вашите чувства и емоции един към друг да се развиват дълбоко и силно с течение на времето. Поздравления за сватбата.

Да бъдеш дълбоко обичан от някой ти дава сила и кураж да се изправиш пред всяка трудност. Нека юздите на бракът ви бъдат във вашите ръце и да го управлявате умело и с мъдрост!

Днес в своята сватбена рокля ти си най-красивата жена за мен, истински ангел с добро сърце и състрадателна душа. Пожелавам ти разбирателство и искрена любов с новият ти съпруг. Най-доброто за вас двамата предстои, наслаждавайте се на живота всеки миг!

Знам, че двамата заедно ще свършите велики дела в този свят и че ще осъществите всичките си планове. Пожелавам ви всичко това да стане с лекота, усмивка и настроение и никога да нямате повод за притеснение!

На този ден ще ви пожелая да се прегърнете силно и да запомните колко е важно да се подкрепяте. Нека сватбата ви бъде пример как трябва да се държите всеки ден един с друг и че най-важното условие е любовта ви да не стихва.

Нека вашият брак се превърне във вашата сила и опора, да използвате предимството, че сте заедно като едно цяло и да направите дните си спокойни, слънчеви и изпълнени с много положителни емоции.

На страхотните младоженци пожелавам да сбъднат заедно и най-смелите си мечти, а на техните родители да се гордеят с тях за всичко, което ще постигнат и често да имат поводи да се събират всички заедно!

Днес поставяте началото на дълго пътуване с невероятни гледки и преживявания. Заслужавате само най-доброто, така че гребете с пълни шепи от даровете на живота. Пожелавам ви любов, радост и разбирателство!

Добре дошли в нашето голямо семейство. Не можем да бъдем по-щастливи от това да ви виждаме заедно и да бъдете сред нас. Нека Бог чуе молитвите ми и бъдете винаги здрави, силни и мъдри в своя брак!

Днес сте семейство от двама човека, но аз ви пожелавам скоро да станете повече и най-хубавата музика в къщи да бъдат гласовете на вашите бъдещи деца!

Нека, когато започне меденият ви месец никога да не свършва и винаги да ви е сладко като мед, когато се храните, спите и се смеете заедно!

Нека вашият съвместен живот ви донесе поне толкова щастие, колкото и нашето приятелство. Надявам се всеки път, когато ви посещавам да ви виждам усмихнати, свежи и изпълнени с мечти. Живота е пред вас, радвайте му се!

Нека този, който те доведе, да благослови брака ти, да обогатиш живота си и да задълбочаваш любовта си през годините. Честит брак!

Първо обичайте Бога и след това отдайте любовта си един на друг. Учете се на търпение и прошка, за да бъдат дните ви леки и неподправено щастливи!

Благодарим ви, че ни поканихте да ядем и пием, докато ни показвате колко е силна любовта ви. Обещаваме да пием до дъно и да танцуваме, докато имаме сили.

Блажен е човека, който намери жена. Нека радостта от новия ви дом бъде изпълнена с смях, усмивки, целувки, прегръдки, уважение и вярност.

Днес, когато се вричате във вечна любов, вие ставате съкровище на нашата общност и света. Бъдете стожер на любовта и разбирателството и винаги заедно продължавайте далеч напред!

Запомнете, че заедно можете повече и че живота не е съставен само от върхове, а понякога има и лоши моменти. Но заедно не само ще ви бъде по-леко да се справяте с трудностите, но и ще го правите с усмивка и настроение. На добър път, младоженци!

Нека бракът ви бъде мост към щастието, мира и просперитета, да водите красив живот изпълнен със смисъл, денят ви да бъде пъстър и цветен, а любовта вечна!

Нека любовта и щастието, които излъчвате днес да блестят през годините и никога да не загасват, а да ви правят все по-щастливи и щастливи.

На тази прекрасна булка пожелавам винаги да краси дома и да излъчва доброта и спокойствие, както сега, а на младоженеца желая да бъде опората в новото семейство и да допринася за щастливите моменти със своето търпение, мъдрост и обич!

Благодаря ви, че ми позволихте да споделя с вас този радостен сватбен ден. Казвам старт на вашето приключение и ви пожелавам радости, успехи, щастливи моменти и никакви тревоги!

С най-добри пожелания за това прекрасно пътешествие, което днес предприехте, докато изграждате съвместно новият си живот. Бъдете окрилени от любов и никога не допускайте да бъдете тъжни. Докато сте заедно вие заслужавате да бъдете щастливи!

Честита сватба! Времето лети и нещата се променят, но ви пожелавам любовта един към друг никога да не отслабва и да бъде вашата най-голяма опора.

Запомнете вашите обещания в този сватбен ден и всеки ден ги изпълнявайте. Това е вярната формула за щастлив брачен живот, здраво семейство и хубави спомени!

Иска ми се, така, както и днес да се обичате и всеки друг ден, заедно да празнувате всички празници, да се будите с настроение и денят ви да минава по най-красивият начин, а вечерите да бъдат дълги, романтични и изпълнени с приказни моменти!

Нека вашата сватба бъде изпълнена със специални спомени, които да ви топлят и дават сила занапред и да ви подсещат, че любовта се поддържа с много настроение, търпение и воля.

Ето, че най-важният ден в живота ви дойде - вашата сватба. Искрено ви пожелавам да ви върви по вода, с лекота и усмивка да преодолявате всяка трудност, да имате причини да се смеете и забавлявате всеки ден и да почнете от сега да строите своя дом от любов и разбирателство!

Поздравявам ви от сърце на този специален ден да бъдете много щастливи, пълна къща с деца да имате и да сте задружни цялото семейство винаги и по всяко време!

Бъдете като едно цяло, за да не може нито една буря да ви спре. Пожелавам ви попътен вятър в брачния живот и нека всичко, което пожелаете да постигате със замах!

Честито младоженци! Бъдете винаги усмихнати, както на този велик ден и не спирайте да се подкрепяте, уважавате и обичате. Нека заедно да вървите напред и в добро, и в лошо и нищо да не може да ви спре да бъдете щастливи!

Нека вашият сватбен ден бъде началото на една вълнуваща любовна приказка и любовта ви да расте все повече и повече.

Нека вашият брак бъде изпълнен с всички необходими съставки за щастлив живот: много любов, хармония в дома, романтични вечери и разбирателство между вас!

Честита сватба! Надявам се през годините да станете още по-добри приятели, любовта ви да расте и между вас никога нищо да не застава.

🎀🎀🎀